AĞRI / MERKEZ - Taştekne Şehit Polis Yalçın Demir Ortaokulu

Taştekne Şehit Polis Yalçın Demir Ortaokulu

Adres
TAŞTEKNE KÖYÜ TAŞTEKNE KÜME EVLERİ TAŞ TEKNE ŞEHIT POLIS YALÇIN DEMIR ILK OKULU BLOK NO 48 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / AĞRI
Vizyon
*Öğrenci, Öğretmen, veli ve okul arasında tam bir bütünleşme ve iş bölümü sağlamak en önemli ilkelerimizdendir, *Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, “Hayatta en Hakiki mürşit (Yol gösterici) ilimdir “ ilkesi, tüm eğitim ve öğretim faaliyetlerimizin yol göstericisi olacaktır ve kurumumuzu bu ilke biçimlendirecektir. *Anadolu liseleri ve Üniversite sınavlarında yüksek başarı hedeflerimiz arasındadır, *Bu bilinçle yetişen gençler ülkemizde yönetime geldiğinde yeni bir dünya kurulacaktır..
Misyon
*Anayasamızın başlangıcında yer alan temel ilkelerine uygun *Milli Eğitim temel amaçları doğrultusunda, *Atatürk İlke ve İnkılapları işığında, *Bütün öğrencilerimizin sevgi,saygı ve güven ortamında öğrenmelerini sağlamak, *Özgür ve çağdaş, düşünebilen, gelişen teknolojiyi yakından takip eden, paylaşan ve uygulayabilen bireyler yetiştirmek..
Daha önceki yıllarda öğrencilerimiz SBS´de İl içinde derece yapmışlardır.
08:30/14:50
Kaloriferli
Ulaşım
Köyümüz şehir merkezine 12 km uzaklıkta olup, ulaşım asfalt yoldan sağlanmaktadır. Öğretmenlerimiz şehir merkezine köy servisi ile gidiş geliş yapmaktadır. Köyümüzün servis aracı iki saatte bir şehir merkezine ulaşım sağlamaktadır.
Taştekne Köyü/ AĞRI